Vår webbplats använder cookies för att förbättra användbarheten på våra webbplatser och göra våra tjänster mer relevanta för dig.
SF
Kom ihåg mig 
huvudmeny
kalendervy
egenskaper
hjälp
Info om kalendertjänsten


ikalender.se har utvecklats för att vara en enkel och användarvänlig kalendertjänst. Inlärningströskeln är låg pga att den utseendemässigt liknar en vanlig papperskalender.

Kalendern har utvecklats tillsammans med tjänstens användare. Kalendern innehåller klara användarinstruktioner för flertal olika situationer. Vi utvecklar tjänsten kontinuerligt för att möta upp mot framtida behov.

Alltid tillgänglig - vart du än befinner dig

Eftersom kalendern har ett webbgränsnitt och systemet är Internetbaserat, kan den användas vart du än befinner dig. Enda kravet är att du har tillgång till en dator eller mobiltelefon med Internetuppkoppling.

Kalenderinformation tills år 2035

Kalenderinformation finns att tillgå från 2001 till 2035. Alltså innehåller den som standard information om helgdagar, flaggdagar och månfaser (minst samma information som en vanlig papperskalender). Utskriften kan göras i HTML- eller PDF-format. När du använder ikalender.se-tjänsten behöver du inte spendera tid och pengar på årliga kalenderköp.

Skicka meddelanden till din e-postaddress eller mobiltelefon

Det är enkelt att skicka påminnelsemeddelanden om viktiga dagar och händelser till din e-postaddress eller mobiltelefon. Det är även möjligt att skicka massutskick till en given e-postgrupp eller till olika mobiltelefonnummer. Vi har säkerställt att de meddelanden som skickas, verkligen kommer fram till mottagaren. Nu behöver du inte vara orolig för att glömma bort viktiga händelser, ikalender.se skickar påminnelserna direkt till dig.

Dela kalendern med dina vänner

Du kan skapa tre olika användargrupper med olika behörigheter. Grupperna kommer att logga in med skilda lösenord. Beroende på kalenderinställningar, kan användargrupper skapa/redigera/radera händelser i kalendern.

Det är tryggt att använda kalendern

Vi använder SSL-teknik för att förhindra att dina privata meddelanden sprids utåt. Vi gör även regelbundet automatiska säkerhetskopior av tjänsten.


» Skapa ett gratis användarkonto

Ny här?» KALENDERINFO» KONTAKT © 2009-2023 ikalender.se -kalendertjänsten